ULTRA BOWL SIBBARP 2015!

2015-04-24 @ 07:38:11
 
Bryggeriets John Magnusson i röd skjorta i mitten gör tummen upp för Ultra Bowl i den utbyggda skateparken i Sibbarp. Foto: Markus Celander

Stor skateboardtävling till Sibbarp


Bryggeriet

Föreningen Bryggeriet bildades 1998 och verkar för att ge bra förutsättningar förskateboardkulturen i Malmö - bland annat genom att i samverkan med Malmö stad bygga skejtparker.

SIBBARP. Skejtparken i Sibbarp byggs ut.

– Vi ska arrangera Ultra Bowl här i sommar, säger John Magnusson från Bryggeriet.

 

Skejtparken i Sibbarp byggdes 2008. Nu blir den 20 procent större och lite mer extrem, berättar John Magnusson.

 

– Den får mer fart och höjd. Vi passar även på att renovera och slipa åkytorna. Efter några år gör saltet från havet ytan lite sträv, så nu slipar vi den len och fin. Den blir bättre än vad den var som ny.

 

Ultra Bowl är en stor skateboardtävling som drar internationella stjärnor. Den har hållits på Stapelbäddsparken i Västra hamnenunder flera år, men John Magnusson förklarar att de nu vill göra något annat.

 

– Sibbarp blir jättebra. Närheten till havet är gött, vi vill ha mer beachfeeling över det hela. Det kommer att bli grymt – Malmö har blivit en skejtmetropol.

 

Ultra Bowl pågår den 24-26 juli.Bryggeriets John Magnusson i röd skjorta i mitten gör tummen upp för Ultra Bowl i den utbyggda skateparken i Sibbarp. Foto: Markus Celander

Kommentarer

Betong e för TUFFA GUBBAR.....

// Bosse Håkansson
2015-04-24 @ 07:45:28

Coolt!

// Eter
2015-04-24 @ 08:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback